Treeneistä

Pitkästä aikaa treeni postausta. Ollaan treenattu lähinnä aksaa, pari kertaa tokoa. 

Ensimmäinen video on vapaavuorolta viimeviikon sunnuntailta. Käytössä oli koko halli, joten saatiin kunnon rata treeniä :). Niin ja häiriöö, kun porukkaa oli aika paljon paikalla. Kumpikin koira pääsi menemään kahta erilaista rataa. Sisun toista suoritusta ei valitettavasti tullut videolle. Oli tosi kivat treenit. Ohjaajakin sai kuntoilla, kun juoksi 4rataa :D. Sisu teki tosi tarkkaa työtä ja kuunteli hyvin. Ne on sen parhaita puolia <3. Toisella radalla se hidasti vauhtia, mutta se oli odotettavissakin. Siiri oli normaali itsensä :D. Ensimmäinen rata meni sähläämiseksi ja mä olin melkein kokoajan myöhässä. Toinen rata oli sitten jo huomattavasti parempi. Korvat toimi paremmin ja hyppäsikin paremmin :).
Viikkotreeneissä ollaan myös tehty rataa, esteille irtoamista ja hyppytekniikkaa. Ihan kivasti on mennyt treenit. Molemmat on ollut hyvällä fiiliksellä mukana :). Toisella videolla näkyy Siirin hyppytekniikka treeniä ja Sisun rata suoritusta. Sisu teki myös elämänsä ensimmäisen kontakti virheen torstaina! Ja vielä tallentui videolle. Se ei ole ikinä hypännyt kontaktipinnan ohi :o.

Tänään treenattiin vähän puomia ja hyppytekniikkaa molempien kanssa. Siiri on saanut varmuutta puomille ja se hidastaa kivasti loppuun, kun muistan käskyttää. Sisukin teki puomin mallikkaasti. Hyppytekniikka sujui myös molemmilta ihan kivasti. Tehtiin vähän seuruu treeniäkin. Ihan hyvin meni molemmilla :).

Kommentit