Kuulumisia :)

                                               
Syksy <3. Ehdottomasti lempi vuodenaikani. Tälläviikolla on taas tapahtunut paljon..maanantaina Siiri kävi hierojalla ekaa kertaa pentujen jälkeen. Etuosa oli hyvässä kunnossa, mutta takajalat olivat todella jumissa. Jumit saatiin onneksi aukeamaan hieronnalla. Tuli todellakin siis hieronta tarpeeseen! Sisu pääsee hierojalle huomenna :).
Tiistaina saatiin hyvää häiriötreeniä ja hyödynnettiin tottakai sitä. Ensimmäisellä kierroksella treenatiin Siirin kanssa pitkästä aikaa koirafresbeetä. Heittelin sille muutaman perus heiton, muutaman rollerin ja lisäksi temppuiltiin. Pujotteluja, pyörimisiä ja lipputangon kiertoja :D. Hirveän pitkään ei treenattu, kun edeltävänä päivänä oli hierottu. Toisella kierroksella ajettiin jälki. Meni todella hyvin! Varmaan paras jälki tänä sykynä. Siiri oli todella hyvässä vireessä ja ajoi tarkasti. Kulma oli ekaa kertaa tyhjä..ihan vähän pyöri, mutta sitten tarkensi ja meni hyvin kulman :).

Sisu treenasi vain yhden kierroksen. Treenattiin muutama seuruu ja paikallamakuu. Seuruut meni suht hyvin. Paikkamakuu oli Sisun mielestä ällö :D. Eihän nyt märälle maalle voi mennä ranskalainen makaamaan! Saatiin siis hetki hioa, että Sisu suostui menemään maahan. Loppujenlopuksi ranskalainen kuitenkin pysyi maassa ja häiriökään ei haitannut :).
Eilen käytiin aksa treeneissä. Otin pitkästä aikaa Siirin sijaan Sisun mukaan. Sisu oli todella hieno! Oikein harmittaa, kun ei saatu sitä videolla. Ekalla kierroksella treenattiin siis rataa. En ole pitkään aikaan joutunut juoksemaan niin lujaa pysyäkseni Sisun perässä! :D En todellakaan olettanut, että Sisu juoksisi noin lujaa :D. Toisella kierroksella treenattiin uutta rengasta ja keinua. Rengas on ollut yksi hankalimmista esteistä Sisulle, mutta nyt se ei kiertänyt! Jee! :D Keinu meni myös hyvin.

Loppuun haluan vielä muistuttaa, että ruvetkaahan seuraamaan blogia ja käykää ihmeessä seuraamassa meitä muissakin someissa, niin pysytte paremmin perillä meidän elämässä. Meidät löytää facesta ja instasta nimellä ruttumaista menoa :).

Kommentit