Me ollaan täällä taas :)


Niin siinä kävi, että loin uuden blogin :D. Vanha blogi tulee säilymään enkä sitä poista, koska siellä on paljon hyviä hetkiä taltioituna. Pääsette sitä lukemaan edelleen tästä :).

Pieni esittely voisi olla tarpeen, jos tänne eksyy uusia lukijoita :). Meillä asustelee siis kaksi koiraa, ranskanbulldoggi uros RTK1, Friedrich`s Mr Bean "Sisu" 5,5v ja bokseri narttu KJSG-15, Ferito`s Basia Me "Siiri" vähän vajaa 3v, maatiaiskissa uros Jukka 10v sekä kala, redbellypaku "Pikku-Akka". Lisäksi mukanamme pyörii paljon eri lainakoiria. Jokaisesta eläimestä pääset lukemaan enemmän omilta sivuitaan (huom! sivut on vielä kesken, mutta yritän saada niitä päivitettyä). Harrastamme koirien kanssa eri lajeja, mm.agilitya, tokoa, peltojälkeä ja rally-tokoa. Täällä ruudun toisella puolella kirjoittaa 16v tyttö. Blogaamisesta on kokemusta ties kuinka kauan :D.

Pääasiassa blogi tulee käsittelemään koirien elämää, treenejä ja välillä arkea. Jukka saattaa pyörähtää välillä kuvissa, mutta kalasta tuskin hirveästi tulee materiaalia :D. Tavoitteena olisi kirjoittaa pari kertaa viikossa, toivotaan, että se toteutuu. Viime postauksesta on tosiaan senverran kauan, että voisi olla ihan hyvä kertoa, mitä kaikkea sen jälkeen on tapahtunut. Voisin kirjoittaa siitä erillisen postauksen. Mutta ei kait mulla muuta..tervetuloa seuraamaan meidän elämää nykyään tästä blogista! Muut somet löytyy myöskin tuosta vierestä :).

Kommentit