Perus elämää :D

 Pitkästä aikaa sain päivitettyä kotisivujakin. Mitäs tykkäätte? :) Pääsette katsomaan kotisivuja mm.etusivun oikeasta laidasta. Niin se on viikko vierähtänyt viime postauksesta. Kovin on ollut arkista elo viime postauksen jälkeen. Pari kertaa ollaan treenattu omatoimisesti ja perinteiset torstai aksat, muuten ollaan vaan lenkkeilty ja eletty normi arkea. Omatoimi treenit on ollut perus toko ja koiratanssi hömppäilyä, joten niistä ei ole mitään kovinkaan kiinnostavaa kerrottavaa, mutta aksa treenit voisin käydä läpi..:)
Otin molemmat koirat mukaan vaihteeksi. Siirin treeniaiheeksi päätyivät rata, puomi ja paikallaolon treenaaminen. Pätkittin rata muutamaan osaan. Vähän oli turhan paljon sähläystä alkuun. Ei meinannut korvat toimia. Onneksi lopussa pystyi jo kuuntelemaan :D. Puomitreeni edistyy hyvää vauhtia. Siiri menee jo puomin kokonaan itse, mutta päässä on appari palkkaamassa, jotta pysähtymisestä saataisin mahdollisimman varma :). Paikallaolossa oli toisia koiria ja ihmisiä häiriönä, mutta niin se vaan pysyi kiltisti maassa! Jee! :)

 Sisu treenasi keinua, "hyppytekniikka kaarretta" (hypyistä muodostettu kaarre), keinua ja rataa. Hyppytekniikka kaarre oli super hyvä! Tehtiin se kolme kertaa molempiin suuntiin. Ekalla toistolla Sisu ei keskittynyt ihan 100%, mutta jo toisella paranti ja teki loput toistot tosi hyvin. Keinua treenattiin kolme toistoa.  Ekalla kerralla oli vähän turhan hidas, mutta sitten paranti. Alastulo on parantunut, sillä enää Sisu ei juokse täysiä päähän, vaan tajuaa jarruttaa aikaisemmin :). Rata tehtiin kerralla läpi. Oli oikein hyvä suoritus! :)



Kommentit