Jyväskylä kv

Suzuida`s Double Points To You "Robin" <3
 VIHDOIN pääsen kirjoittamaan. Syyslomareissun ja koulun takia ei viimeviikolla tullut postausta, mutta tälläviikolla skarppaan! :D 14-15.10 olin Jyväskylä kv:ssa. Molempina päivinä junior handlerissa. Lauantaina oli pm ja normi jh-kisa, sunnuntaina sm-osari.

Ensimmäisenä lauantaina oli vuorossa PM (piirinmestaruus). Kisasin siinä japanese chin Suzuida`s Double Points To You "Robinilla". Robbe esiintyi todella hienosti. Jo siinä kohtaa, kun päästiin jatkoon, olin ihan fiiliksissä :D. Robbe vain paranti esiintymistään loppua kohden. Lopullinen sijoituksemme oli PM 5!! <3 <3 Arvostelussa oli kaikki eriä.
Pm 5 <3
PM:n jälkeen välissä oli nuoremmat jh:t ja sitten oli vuorossa vanhammat, jossa kisasin tsekinpaimenkoira Candy "Dayalla". Daya esiintyi ihan hienosti. Minä mokasin hampaiden näytössä, joten siitä tulikin sanomista. Arvostelussa kaikki muut oli eriä, mutta se oli eh. Ei päästy jatkoon Dayan kanssa. Ei haitannut yhtään, koska olin tyytyväinen meidän suoritukseen :).
Candy "Daya" <3
Sunnuntaina oli vuorossa SM-osari, jossa kisasin Robinilla. Sunnuntaina meno olikin sitten ihan toista, kuin lauantaina. Robin etsi kokoajan omistajaansa, joka oli toisen koiransa kanssa kehässä. En meinannut saada sitä millään keskittymään. Viimeisellä vuorolla paranneettiin. Ei päästy jatkoon. Tämän kisan arvostelua en muista, mutta siinä taisi kaikki olla eh:ta ja h:ta.

Ja loppuun tottakai kuvaa ostoksista :D.

Metrilakua, pari lelua Siirille ja tikkuja

Ilmaisnäytteitä

Kommentit