Tavoitteita ensivuodelle :)

Noniin..ensivuodelle tavoitteita :). Kovinkaan suuria ei toivota. Kunhan kaikki eläimet pysyisivät mahdollisimman terveinä. 

Sisu:
-Terveenä pysyminen
-Elämästä nauttimista
-Paljon lenkkeilyä
-Parit kisat
-Koiratanssi koreografian luominen ja treenaaminen
-Aksaamista

Parit kisat olisi kiva käydä, koska etenkin aksasta Sisu tykkää. Aksaamista siis pyritään jatkamaan. Koiratanssin suhteen olisi myös kiva aktivoitua. Tavoitteena olisi, että saisin Sisulle tehtyä koreografian ja treenattaisiin sitä huvikseen. Terveenä pysyminen on tottakai tärkein tavoite :). 
Siiri:
-Paljon lenkkeilyä
-Mahdollisimman vähän kohtauksia
-Sterkkaus
-Parit mölli kisat
-Nose workin kokeilu
-Koira kavereiden tapaamista
-Treenaamista jaksamisen mukaan

Siirin päätavoite on se, että se pysyisi mahdollisimman terveenä. Sterkattavaksi se viedään seuraavien juoksujen jälkeen, joten josko se auttaisi. Parit mölli kisat olisi kiva käydä, kun Siiri tykkää treenata. Koirakavereita voitaisiin tavata aktiivisemmin, kuin tänävuonna ja treenata voinnin mukaan. Nose  workkia olisi kiva kokeilla Siirin kanssa, joten josko sellaisella kurssille päästäisiin jossain kohtaa vuotta :).

Jukka:
-Terveenä pysyminen
-Elämästä nauttimista
-Kesäisen reissun väliin jättäminen
-Pysyä rasittavana itsenään

Jukka saa jatkaa vapaasti elelyä. Näin vanhan eläimen kanssa jokaista elettyä vuotta osaa arvostaa jo sellaisenaan. Terveenä pysyminen on siis Jukan päätavoite :).

Minä:
-Kehittymistä ohjaajana
-Aktiivisesti kuvailua
-Aktiivisesti bloggaamista
-Elämästä nauttimista

Samalla linjalla jatketaan, kuin muinakin vuosina :D



Kommentit