Treenejä :)

Tässä viikon aikana ollaan panostettu treenaamiseen enemmän, kuin pitkään aikaan. Viime sunnuntaina oli seuran vapaavuoro, keskiviikkona treenattiin kotona, torstaina oli aksa treenit, eilen toko treenit ja tänään taas vapaavuoro. Varmaan arvaattekin siis, että kaikista niistä ei ole tulossa pitkää selitystä :D. Mutta...pienet yhteenvedot näistä treeneistä voisin käydä läpi.

Viikko sitten treenattiin aksaa. Siiri hyppäsi pitkästä aikaa korkeilla hypyillä. Treenattiin lyhyttä rataa. Molemmat olivat ihan hyvässä vireessä. Sovelsin alkuperäistä rataa meille kivaksi, yksinkertaiseksi suoraksi. Sisu treenasi myös ihan vähän rally-tokoa, joka onnistui ihan hyvin :).
Keskiviikkona Siiri opetteli noutokapulan pitoa ja takapalkkaa. Täytyy sanoa, että Siiri yllätti mut ihan täysin! Se piti ekaa kertaa istualteen kapulaa suussa! Takapalkkaa ei olla ennen kokeiltu. Vähän Siiri mietti alkuun, mutta tajusi kuitenkin idean :). Sisu treenasi perus koiratanssi temppuja. Ranskanbulla oli yllättävän hyvässä vireessä!! Ja se tarjosi peruuttamista!! Hyvä Sipe! <3

Torstaina otin vain Sisun mukaan aksaamaan Siirin juoksujen takia. Tehtiin rataa ekalla kierroksella ja toisella kierroksella hyppysuoraa ja keppejä. Todella kivat treenit oli. Rata oli todella kiva. Sisu oli koko treenin todella hyvässä vireessä ja tuntui tykkäävän radasta todella paljon :).
Eilen käytiin pitkästä aikaa tokoilemassa. Otin pienen riskin ja palkkasinkin Siirin ekalla kierroksella lelulla, enkä namuilla. Ajattelin, että ollaan melkein vuosi sitten käyty tuossa hallissa -> Siiri ei todellakaan keskity. Mitä vielä, parasta saalisviettiä pitkään aikaan! :) Toisella kierroksella treenattiin perus toko juttuja. Siiri oli hyvässä vireessä. Sisu sai treenata rallya äitin kanssa. Ranskanbulla keksi omia kuvioita, kun oli eri ohjaaja, kuin yleensä :D. Oli siellä ihan hyviäkin pätkiä.

Tänään treenattiin molempien kanssa rally-toko rataa ekalla kierroksella. Siirin suoritus tulikin videolle. Rally treenejä Siirillä ennen tätä takana ehkä 3, joten olen todella tyytyväinen siihen! Ja millä fiiliksellä se tekeet töitä! <3 Sisun kanssa kokeiltiin ekaa kertaa ikinä rally-rataa häiriössä ilman hihnaa. Ei lähtenyt ihmisten luo tai muutenkaan sikailemaan! Hyvä Sipe! <3 Siirin kanssa tehtiin loppuun vielä paikkamakuutreeni. Siellä se pyysi kokoajan <3. Vähän myös leikittiin loppuun :).

Kommentit