Kids&Pets messut

Käytiin Ferito`s Coraggioso "Romin" kanssa tänään ja eilen pentunäyttelyssä. Eilen tuomarina oli Harto Stockmari. Romi esiintyi tosi hienosti. Se liikkui todella hienosti ja antoi katsoa hampaat nätisti! <3 Edistystä on tapahtunut! Romi oli hienosti PEK 1 <3 Arvostelu alla.
                       
"Oikeat mittasuhteet, riittävä sukupuoli leima. Oikeat päänmittasuhteet. Vähän kevyt kuono-osa. Vähä avoin ilme. Hyvä kaula. Toivoisin viistomman lavan ja olkavarren. Riittävä runko. Hyvin kulmautunut takaosa. Liikkuu hyvin sivulta. Vähän löysästi edestä. Tarvitsee aikaa".
Tänään käytiin jälleen pyörähtämässä kehässä. Tuloksena sama, kuin eilen. Tuomarina Tuula Savolainen. Romi sähläsi vähän enemmän, kuin eilen, mutta esiintyi kuitenkin ihan hyvin :). Arvostelua saatiin koko lapun täydeltä :D.

"8kk. Hyvät rungon mittasuhteet. Kokonaisuutena vielä hieman kevyt. Raajaluustoa saisi olla enemmän. Päänlinjat voisi olla yhdensuuntaisemmat. Hyvä kuononleveys ja pituus. Hyvä maski. Tummat silmät. Hyvät korvat. Rungoltaan vielä kevyt. Lyhyehkö rintalasta. Hyvin kulm.edestä ja takaa.  Yhdensuuntainen edestakasliike. Tehokas sivuaskel. Reipas käytös".
Kokonaisuutena siis vallan mukava viikonloppu. Kumpikin arvostelu oli hyvin totuudenmukaisia ja tunnistan niistä Romin täysin :). Oli kiva, että arvostelut olivat oikeasti pitkiä. Romi sai hyvää kokemusta ja esiintymisiin saa olla tyytyväinen. Tästä on hyvä jatkaa junnu-luokkaan. Josko kesällä kävisi parissa näyttelyssä :).

Kommentit