Lomasta nauttimista

Pientä kuulumis postausta pitkästä aikaa :). Juhannuksen jälkeen ei ole tapahtunut juuri mitään ihmeellistä. Pari kertaa ollaan treenattu ja eletty normi elämää. Ollaan nautittu lomasta ja oltu laiskoja :D. On ollut aika kuumia kelejä, joten se verottaa jaksamista todella paljon.

Aksa treeneissä tehtiin viimeksi rataa. Puomikin päätyi radalle. Oli todella kuuma, joten tehtiin vaan lyhyet treenit. Siiri oli taas ihan innoissaan. Kuumuus taisi kuitenkin veroittaa sitäkin, koska sekään ei jaksanut ihan niin paljoa sählätä, kuin normaalisti. Toimipahan korvat hyvin! :D Sisua ei oikein jaksanut kiinnostaa niin kuumalla säällä, mutta saatiin onneksi pari onnistunutta toistoa tehtyä. Siiri sai tehä myös keppejä lopuksi. Saatiin muutama onnistunut toisto tehtyä, joten lopetettiin siihen :).
Olen myös pari kertaa tehnyt kotona koirille laatikko etsintää, eli laatikoihin laitetaan namuja ja koiran pitää syödä ne sieltä. Ideana on totuttaa koira laatikoihin, jotta myöhemmin niihin voidaan laittaa esim. nose work hajun. Ja vaikka epäilenkin, että me ruvettaisiin nose workkia sen enempää treenaamaan, niin tämä on kivaa ajan vietettä ja helppoa toteuttaa kotona :). Hetken molemmilla koirilla kesti tajuta idea, etä namut on laatikoissa, kun niille on ennen piilotettu namuja pitkin asuntoa, mutta aika pian ne tajusi idean :). 
Ensiviikolla ollaan reissussa. Sisu menee mummolaan ja Siiri lähtee mukaan. Sinä aikana tulee siis vain pari ajoitettua postausta. Palaillaan sitten reissu kuulumisin myöhemmin :).

Kommentit