Lomalla :)

Viime postauksesta on kulunut 2vko. Hups! :D On kerennyt tapahtua vaikka mitä. Asiaa on siis jonkin verran :D. Yritän tiivistää mahd. hyvin.

Aloitetaan vaikka Siirin epilepsiasta. Siiri sai viime viikonloppuna viisi kohtausta vuorokauden aikana. Viime kohtauksesta oli kulunut päivälleen 4kk. Maanantaina soitettiin eläinlääkäriin. Siirille määrättiin nykyisen lääkkeen rinnalle toinen lääke. Tämä tarkoittaa sitä, että Siirin täytyy ruveta käymään kuukauden välein verikokeissa. Ensimmäiseen verikokeeseen mennään pääsiäisen jälkeen. Siirille tuntuu olevan ominaista saada kohtaukset tuollaisina ryppäinä. Ja melkeinpä joka kerta ne tulee, kun minä olen ollut pidempään pois kotoa. Todennäköisesti se siis stressaa sitä -> kohtaus. Siiri on aina ollut todella paljon mun perään. Toki tämähän on vain arvelua, mutta yhdistävänä tekijoinä kohtauksiin tuntuu olevan tuo, että en ole silloin kotona.

Mites treenit? Aksa treenit on menneet tosi hyvin!! Olin jo melkein haudannut ajatuksen saada kummallekaan koiralle ikinä kunnollista keppi osaamista, mutta kappas! Siirin päässä loksahti palaset kohdalleen ja se teki viime treeneissä kepit itsenäisesti minun ollessa n.metrin päässä!! <3 Jee!! <3 Sisukin on edistynyt!! :) Meillä on myös ollut treeneissä tosi kivoja ratoja. Tehtiin mm. viime kerralla Sisun kanssa pitkästä aikaa puomia radan osana. Sehän meni tosi hyvin! Siiri teki myös ekaa kertaa puomin ilman etupalkkaajaa ja vielä radalla!! Ja se meni super hyvin!! <3 No okei.. puomi oli radan viimeinen este, mutta silti!! <3

Siiri on myös treenaillut muutaman kerran tokoa. Ihan vaan perus hömppäilyä. Hyvin on mennyt treenit. Ja pakko mainita viime viikonlopun toko treenin paikkamakuu! Siiri ei ole pitkään aikaan tehnyt paikkamakuuta. Se teki toisen koiran kanssa yhtä aikaa paikkamakuun ja ihmiset häiriönä. Siellä se pysyi!! <3 Sisu on myös hömppäillyt pari kertaa rallya. Ranskanbulla on ollut ihan hyvällä fiiliksellä mukana! :)
Tällä viikolla olen ollut talvi lomalla. Kelit ei ole ihan olleet mitkään parhaat. Pari päivää jouduttiin olemaan lenkkeilemättä pitkiä lenkkejä, kun oli niin kova pakkanen, joten keksittiin sitten muuta tekemistä. Onneksi eilen päästiin purkamaan energiaa metsään. Aurinkokin paistoi kivasti. Viikonloppuna on myös tulossa kaikkea kivaa ohjelmaa. Kirjoittelen niistä sitten :). Ja loppuun Sisu tarjoilee ilmeen, kun se kuuli, että muutetaan kuukauden päästä. Ei näyttänyt hirveen vakuuttuneelta :D.


Kommentit