Muutto ja Siiri sairastaa

"Ai tää on meiän uus koti?" :D

Terveisiä täältä muuton keskeltä! :D
Tämä viikko on mennyt enemmän tai vähemmän muuttaessa. Eilen tuotiin isot tavarat uuteen kämppään. Koirat olivat toki alkuun hieman ihmeissään, mutta aika nopeasti tottuivat. Ensimmäinen yökin meni ilman ongelmia :). Sisulle on tärkeintä, että sen peti on mukana ja Siiri nukkuu tälläkin hetkellä sohvalla mun vieressä :D. Käytiin eilen ja tänään lähimetsässä pienellä lenkillä. Ollaan asuttu täälläpäin ennenkin, joten maastot on tuttuja. Kyllä ovat olleet koirat innoissaan, kun on uusia hajuja, mitä haistella :).
Takametsässä
Valitettavasti on hieman ikävämpiäkin asioita. Siiri on taas pitänyt jännitystä yllä. Viimeviikon perjantaina sen takajalat eivät toimineet kunnolla. Se ei meinannut päästä nousemaan ylös ja käveli selkä kyyryssä. Suunnattiin eläinlääkäriin. Siiri ultrattiin, otettiin verikokeet, tutkittiin anaalirauhaset, mitattiin kuume ja röntgenkuvattiin. Tulehdusarvot olivat koholla. Mitään muuta selitystä ei oikeastaan saatu. Ei mitään selkeää diagnoosia. Lääkäristä kotiuduttiin särkylääkkeiden, antibioottien ja maitohappobakteerien kanssa.

Keskiviikkona äiti käytti Siirin tarkastuskäynnillä. Verikokeista näkyi, että tulehdusarvot olivat kohonneet entisestään. Lääkärikin ihmetteli kovasti sitä, että Siiri syö antibiootteja ja se on ihan normaalin oloinen jo, mutta tulehdusarvot olivat kohonneet. Ohjeeksi tuli jättää särkylääke pois ja ensiviikolla uudestaan. Kukaan ei tiedä, mikä Siiriä siis tarkalleen ottaen vaivaa. Nyt toivotaan, että kaikki olisi vihdoin ok ensi kerralla. Siiriltä otettiin samalla lääke ja maksa-arvot, joten nyt odotellaan niiden(kin) tuloksia, jotta tiedetään miten lääkkeen kanssa jatketaan.
Siiri otti omia oikeuksia :D

Kommentit