Yhtä jos toista

Siiri, Reino ja Nipsu

Tähän viikkoon on mahtunut yhtä jos toista :D. Pieni tilanne katsaus..

Maanantaina Sisu pääsi pitkästä aikaa hierottavaksi. Perus diagnoosi. Iso selkälihas ja niska olivat jumissa. Onneksi ne saatiin suht hyvin auki. Täytyy nyt varailla Sisulle tiheämmin hieronta aikoja, sillä niska oli todella jumissa tälläkin kertaa.
Siiri pääsi maanantaina pitkästä aikaa koirauimalaan. Käytiin SBY Keski-Suomen ryhmäuinnissa. Päästiin testaamaan ekaa kertaa uimalan uutta allasta. Ei hirveästi uitettu pitkän tauon jälkeen. Siiri muisti homman ja oli innolla mukana :). Myös Siirin pentu Romi oli mukana. Tämä oli toinen Romin uinti kertaa. Siihen nähden meni vallan pätevästi :).

Tiistaina käytiin Nipsun, Reinon ja Siirin kanssa lenkillä jäällä. Sisu sai pitää lepopäivän, kun se oli edeltävänä päivänä hierottu. Pitkästä aikaa näette kuvia lainakoirista :). Niillä menee hyvin. Elelevät perus arkea. En ole kyllä tänävuonna niitä hirveästi treenannut...josko sitä aktivoituisi, kun pääsee ulko kentille treenaamaan :).
Siellä ne menee :D


Torstaina oli vuorossa aksa treenit. Alkulämppä meni tosi hyvin molemmilla koirilla. Siirin kanssa lähinnä leikin. Sisu teki vähän rally-tokoa. Molemmat pääsivät tekemään putki-ralli rataa. Tässä radassa sai todella olla nopea. Olin varsinkin Siirin kanssa kokoajan myöhässä :D. Saatiin kuitenkin molemmille onnistuneet toistot loppuun. Siiri pääsi myös treenaamaan pientä hyppy-rataa. Rengas osoittautui haasteeksi tälläkin kertaa. Saatiin onneksi sekin toimimaan palkkailemalla paljon :).

Tänään Romi tuli meille yökylään. Käytiin äsken montuilla lenkillä. Ei olla hetkeen käyty siellä ja lunta olikin sitten todella paljon :D. Noh..onneksi se kantoi koiria, niin äiti ja poika saivat juoksennella fresbeen perässä ympäriinsä. Sisu tyytyi lähinnä olemaan ihmisten lähellä. Huomenna suunnataan treeneihin. Romin vikat treenit ennen ensiviikon näyttelyä :).
Äiti ja poika <3 <3



Kommentit