Sairaslomat on lusittu

Hups :D Hieman venyi tän postauksen julkaiseminen. Todella nopea kuulumis päivitys siis.

Käytiin lauantaina Romin kanssa pyörähtämässä match showssa. Romilla oli energiaa taas kuin pienessä kylässä :D. Jouduin hieman himmailemaan sitä. Muuten esiintyminen meni ihan hyvin, mutta yksittäisliikkeissä se ei meinannut millään malttaa pitää kaikkia neljää jalkaa maassa. Nauhakehässä se petrasi liikkeissä. Tuloksena punainen nauha, ei sijoitusta. Vallan tyytyväinen voi siis olla ja hyvää kokemusta jälleen Romille :).

Siiri on parantumaan päin. Käytiin viikko sitten eläinlääkärissä ja tulehdusarvot olivat laskeneet. Ne olivat enää vähän koholla :). Saatiin lupa lopettaa sairaslomailu. Jee! :) Pikkuhiljaa palataan treenien pariin ja lisätään liikuntaa. Siiri on ollut aivan oma itsensä viimeaikoina. Hieman jopa turhankin energinen :D.
Ollaan siis palailtu pikkuhiljaa treenikentille.  Meillä on ollut tosi kivoja ratoja viime treeneissä. Sisu on saanut rallatella ratoja vallan hyvällä energialla :). Porsas on tehnyt tasaisen varmoja treenejä. Siiri on sai alkuun sairasloman jälkeen rallatella hieman rauhallisemmin, nyt ollaan kaksi treeniä käyty sairasloman jälkeen ja tänään uskalsin jo mennä sen kanssa kunnon radalle. Siirillä oli niiiin kivaa, että :D. Mun ohjeet meni toisesta korvasta ulos hetkittäin, kun Sirkka-Liisa halusi vaan juosta :D. Saatiin me onneksi tosi hyviäkin toistoja aikaiseksi.

Kommentit