Tällä viikolla tapahtunutta :)

Parveke kausi avattu :)
 Tämän viikon kuulumis postaus :).  Maanantaina Sisu pääsi hierottavaksi. Sisu oli kuulemma todella jumissa. Niskan alue ja takaosa olivat jumissa. Epäiltiin tämän johtuvat lisääntyneestä rappusten kävelystä. Ollaan nyt hieronnan jälkeen ruvettu kantamaan Sisu rappusissa. Katsotaan auttaisiko se.

Aksatreeneihin otin mukaan vain Siirin. Sisu sai pitää tauon treeneistä hieronnan jälkeen. Siiri oli vallan pätevä radalla. Se kuunteli yllättävän hyvin! :) Doboiltiin myös ja siitähän Siiri tykkää hirveästi. Se oli ihan innoissaan :D. Lopussa kerettiin treenata vielä keppejä. Olen yrittänyt vähentää omaa ohjaustani, mutta Siiri selkeästi rupesi menemään vain jokatoisen kepin. Se on todella paljon kiinni mun ohjauksessa. Saatiin onneksi loppuun pari onnistunutta toistoa :).
Naapuri kyylät :D
 Siiri on myös päässyt parille yhteislenkille. Keskiviikkona se kävi parin ranskanbulldoggin kanssa lenkillä ja perjantaina oli oikein kunnon sakki, kun oli meidän molemmat koirat, Romi ja Romin perheen toinen koira Riko. Yllättävän hyvin tulivat toimeen kaikki neljä! :) Romi jäi meille samalla yöksi, sillä otin sen eilen mukaan treeneihin.

Eiliset treenit meni ihan hyvin. Romin kanssa treenattiin näyttely juttuja. Se malttoi juosta todella nätisti eikä juurikaan hyppinyt! :) Se myös poseerasi hyvin ja hampaiden katsomisessakin ollaan edistytty. Hyvä Romi <3. Siirin kanssa ihan vaan leikin ekalla kierroksella. Se taisi olla vähän väsynyt, sillä ei ihan niin innolla ollut mukana, kuin normaalisti. Romi taisi väsyttää sen :D. Toisella kierroksella Siiri treenasi paikkamakuuta. Häiriönä ihmisiä ja koira. Siellähän se pysyi! <3 Jee! <3 Loppuun tehtiin muutama seuraaminen. Vähän edisti niissä alkuun, mutta korjasi lopussa.
R:t ja S:t

Kommentit