Menoa ja meininkiä

Oho..viime päivityksestä on kulunut 2viikkoa. Paljon on tapahtunut sen jälkeen. Kokoajan on saanut olla menossa.

Aksa treenit on sujuneet kivasti. Ollaan saatu rallatella kivoja ratoja. Sisu on ollut perus varma itsensä :). En keksi sen treeneistä mitään moitittavaa. Se on ollut todella kivalla vireellä treeneissä. Siirinkin kanssa tuntuu, että suorittamis varmuus kasvaa pikkuhiljaa. Sen asenne on ihan parasta. Se on aina valmiina treenaamaan <3. Siiri on treenannut myös hyppytekniikkaa ja puomia ollaan yhdistelty rataan. Vielä vaatii huomautusta pysähtymiseen, jos kovassa vauhdissa haluaa sen pysähtyvän. Siirin treeneistä pientä videon pätkää :).
Ollaan myös aktivoiduttu tokon treenaamisessa. Tai Siiri on treenannut tokoa ja Sisu rally-tokoa. Äiti on treenannut Sisun kanssa rally-tokoa ja heillä on sujunut vallan kivasti. Sisulle on opetettu avo-luokan kylttejä ja ne edistyy tosi kivaa vauhtia :). Ranskanbulla on ollut pääsääntöisesti hyvällä vireellä mukana. Aina vähän miten herraa sattuu sinä päivänä kiinnostamaan :D. Siirin toko treenit on menneet ihan hyvin. Ollaan tehty perus toko hömppää. Se tarvitsisi nyt kunnon seuraamis kuurin, koska se on ruvennut edistämään reilusti :/.
 Ja hei! Ollaan käyty myös mätsärissä! :D Kehään pääsivät Ohrapellon Kiiturin Kastehelmi "Valma" 6kk ja No Inperfection Summer Son "Laku" 3v <3. Molempien koirien eka kerta kehässä. Esiintymiset meni tosi hyvin. Ei olisi parempia suorituksia voinut toivoa :). Valma oli pienten pentujen PUN 3 ja Laku pienten aikuisten PUN- . Kiitos koirien lainasta Tanja ja Sari! :) On aina kiva päästä erilaisten koirien kanssa kehään.

Kommentit