Pitkästä aikaa kuulumisia

Tosiaan..kai sitä tännekin voi välillä päivittää :D. Ollaan nyt oltu aktiivisia ig:ssä, joten jos haluatte pysyä paremmin meidän menossa mukana, niin seuratkaa @ruttumaista_menoa :).

Viimeviikkoina on ollut niin kuuma, että eipä ole juuri lenkille päässyt. Nopeasti vain käyty pihalla. Koirien lihakset on kutistuneet ihan olemattomiin ja se kyllä harmittaa. Sisulla varsinkin on ollut hankaluuksia, kun se ei meinaa kestää kuumuutta ollenkaan. Täytyy vaan toivoa, että tulisi viileät ilmat nopeasti. Meille alkaisi nämä helteet riittää.
Siiri on nauttinut melkein päivittäin uima-altaasta, joka ostettiin Sisulle viilennystä varten. Ranskanbullahan ei vedestä oikein tykkää. Menee sinne vasta, kun on pakko, mutta Siiri on tykästynyt uima-altaaseen :D. Sen mielestä on ihan parasta läträtä lelun kanssa altaassa :D.
Pari kertaa ollaan käyty järvessä uimassa. Seurana oli ekalla kerralla Siirin poika Romi ja toinen bokseri Riko. Eilen seuraksi lähti Muru labradorinnoutaja. Siiri tykkää hakea keppiä järvestä. Muuten se ei mene hirveän pitkälle, mutta kun kepin heittää, niin sitten menee uimaan ihan kunnolla :).

Treenattu ei olla varmaan kuukauteen kertaakaan. On ollut niin kuuma, että en ole raahannut itseäni ja koiria saamaan lämpöhalvausta treenikentälle. Harmittaahan se, mutta toisaalta, onpahan tullut lomailtua ihan kunnolla! :D

Kommentit