Syys kuulumisia :)

Hups :D
Ihan ei kyllä näin pitkää postaus väliä pitänyt tulla :D. Vihdoin on aikaa istua alas kokoomaan viime aikojen tapahtumia. Viimeisin postaus on julkaistu heinäkuun lopulla, joten yritän tiivistää mahd. hyvin sen jälkeiset kuulumiset :D.

Elokuussa ei tapahtunut juuri mitään ihmeellistä. Palasin kouluun ja paluu arkeen oli siis edessä. Siiri keksi kotona kaikkea pientä tekemistä päivien aikana :D. Päästiin lenkkeilemään kuuman kesän jälkeen pikkuhiljaa enemmän jne. :) Molemmat koirat sairasteli myös. Siirin lääkitystä nostettiin kohtausten takia ja Sisun niska ongelmat jatkuivat. Niihin saatiin onneksi ratkaisu -> hieroja! Nyt on pikku ranskanbullakin kunnossa <3

21.9 Siiri täytti 4vuotta <3 Mamman lellipentu, lauman prinsessa <3 Päivä kerrallaan mennään :)
 Romi käväisi meillä yökylässä. Treenailtiin näyttely juttuja ja lenkkeiltiin :).
Romin kanssa ollaan aktivoiduttu näyttely jutuissa. 25.9 käytiin mätsärissä, jossa Romi oli PUN 4! <3 Ei yhtään pomppimista kehässä! <3 Hieno Romppainen <3 29.9 SBY:n puppy-ja veteran show:ssa Romi sai eh:n. Arvostelua minulla ei nyt ole, mutta se oli vallan hyvä  ja Romi käyttäytyi koko reissun ajan hienosti :).
 Eilen lauma koki pienen muutoksen. Jukka muutti iskältä äitille. Siiri ei ollut ikinä ennen nähnyt Jukkaa, joten se saa totutella uuteen kaveriin rauhassa. Sisulle Jukka on tuttu ja niillä natsaakin ihan kivasti :). Eli siis kumpikin antaa toisen olla rauhassa :D. Katsotaan kuinka Jukka sopeutuu kerrostalo elämään. Jos ei sopeudu, niin sitten saa muuttaa takaisin edelliseen kotiinsa.

Kommentit